Велозу міг виїхати в Італію, але залишився в "Динамо"

Відео
Поділитися
Велозу міг виїхати в Італію, але залишився в "Динамо" Велозу вирішив залишитися в Києві © ФК Динамо
Португальський півзахисник розповів про своє життя в Україні та виступи у складі чемпіонів України під керівництвом різних тренерів.

За словами Мігела Велозу, у нього була можливість змінити чемпіонат і повернутися в Італію, де в його послугах були зацікавлені "Фіорентина" і "Наполі". Однак футболіст вирішив залишитися, хоча про продовження контракту, який закінчується через рік, Велозу говорити не поспішає.

"Були пропозиції з Італії. Ми з дружиною довго думали, але вирішили залишитися в Україні. Думаю, зараз недоречно обговорювати, чи буду я продовжувати контракт з "Динамо". У команди є цілі, і у мене теж. Ми будемо йти разом з командою, а про майбутнє я поки не думаю", - сказав 29-річний футболіст в інтерв'ю програмі "Профутбол".

Крім того, за словами португальця, він дуже багато працює, щоб витримувати конкуренцію в "Динамо": "Коли я починав грати у футбол, то був центральним захисником, але потім мене перевели в центр поля. Для досягнення такої точності передач я дуже багато працював, але треба ще краще грати у відборі м'яча".

"Сьомін запросив мене в команду, але я працював з ним всього два місяці. У нього був індивідуальний підхід до гравців. Блохін - тренер, який має своє бачення гри. Так, більше діагоналей і так далі. Всі повинні були виконувати те, що говорить тренер. Ребров і Рауль прийшли в минулому році. Сильні гравці були і раніше, але не вистачало організованості. З'явилася вона - з'явився і результат. Ми обіграли "Шахтар" і чітко діємо на своїх позиціях".

Читайте також: "Дніпро" - "Динамо": огляд матчу, відео голів

Нагадаємо, що після п'ятого туру української Прем'єр-ліги "Динамо" йде на першому місці з абсолютним показником перемог.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі