Вболівальники не повинні вибігати на поле - Ребров

Поділитися
Вболівальники не повинні вибігати на поле - Ребров Ребров до останнього вірив у Шовковського
Головний тренер "Динамо" прокоментував перемогу в Кубку, а також поведінку вболівальників після гри.

Сергій Ребров вдруге в кар'єрі обіграв Мірчу Луческу у фіналі Кубку України. Динамівці не забили два пенальті, але все одно зуміли виграти.

"Я прекрасно знаю можливості Саші Шовковського, ми разом з ним пройшли через серію післяматчевих пенальті на ЧС-2006 у Німеччині. Завжди вірив у нього. Так, перші кілька ударів з "точки" він не відбив, але я в цей момент сказав хлопцям: якщо Саша вгадає в останніх пенальті, то все буде добре. Так і вийшло. Після плей-офф чемпіонату світу в Німеччині я на всі 100% вірив у Сашу", - заявив Ребров на післяматчевій прес-конференції.

Прокоментував Ребров і поведінку вболівальників, які ледь не зірвали церемонію нагородження: "Звичайно, це неприємно. Після матчу команда повинна святкувати успіх, а вболівальники - цивілізовано її підтримувати. У результаті ж у цей момент сьогодні ніякої радості не було, тому що на полі вибігла юрба людей, які в буквальному сенсі не дозволяли зробити абсолютно нічого! Це ненормально. Якщо ми хочемо жити в Європі, то такі речі - це неправильно, і їх не повинно бути. Вболівальники повинні подумати про це. А то виходить, що раз ніхто поле не охороняє, то кожен робить, що хоче. Перед заключним матчем чемпіонату України я особисто попросив уболівальників не вибігати на поле після гри. Адже можуть бути серйозні санкції і для клубу, і для стадіону. Сподіваюся, вболівальники переосмислють своє ставлення".

Відзначимо, що головний тренер "Шахтаря" Мірча Луческу на післяматчеву прес-конференцію не з'явився.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі