Василь Ломаченко отримав ще один шанс стати чемпіоном

Поділитися
Василь Ломаченко отримав ще один шанс стати чемпіоном © toprank.com
Незважаючи на поразку вже у другому матчі на профі-рингу, українець отримав ще одну можливість поборотися за світовий титул - завдяки лояльності Світової боксерської організації та авторитету промоутерів із Top Rank.

Український боксер Василь Ломаченко, незважаючи на поразку за рішенням суддів у другому поєдинку на профі-рингу від мексиканця Орландо Салідо, отримає ще один шанс завоювати чемпіонський пояс у напівлегкій ваговій категорії (до 57,2 кг).

Президент WBO Франциско Валькарсел повідомив Бобу Аруму, що його організація підтримає проект ще однієї спроби 26-річного Василя Ломаченка.

"Враховуючи всі нюанси, з яким Василь зіткнувся в бою з Салідо - велика перевага суперника, брудні прийоми тощо, президент WBO запропонував організувати ще один чемпіонський бій для Ломаченка", - наводить слова Боба офіційний сайт українського боксера.

Нагадаємо, що на думку експертів, Ломаченко був несправедливо засуджений суддями, незважаючи на те, що останні раунди домінував у ринзі. Втім, фахівці зійшлися на думці, що українець діяв дуже обережно в першій половині матчу, що могло вплинути на остаточний суддівський вердикт.

Зазначимо, що Салідо, який, незважаючи на перемогу над Ломаченком, не заволодів титулом через порушення рамок вагової категорії, не став боротися за ще один чемпіонський бій: він перейшов у легку вагу.

Арум зазначив, що поки рано говорити про те, хто стане суперником його підопічного у наступному чемпіонському поєдинку.

"Я вже повідомив Василю цю новину, і він був дуже радий цьому. Зараз він кілька тижнів побуде в Україні, після чого знову розпочне тренування. Швидше за все, такий бій відбудеться на початку літа. Про противника говорити поки рано", - резюмував Арум.

Одним із претендентів на бій з Ломаченком є його ровесник американець Гері Расселл-молодший. На його рахунку 24 перемоги у 24 матчах, із них 14 нокаутом. !zn

Читайте також:

Призер Лондона-2012 буде підкорювати професійний бокс разом з Ломаченком

До нових боїв Усика готуватиме тренер Володимира Кличка

Український боксер отримав шанс зустрітися американцем

Леннокс Льюїс підтримав Кличка в бажанні стати абсолютним чемпіоном світу

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі