Валя Семеренко завоювала золото чемпіонату світу з біатлону

Поділитися
Валя Семеренко завоювала золото чемпіонату світу з біатлону Валя Семеренко завоювала п'яту медаль чемпіонату світу в кар'єрі
Українська біатлоністка виграла мас-старт - заключну гонку світової першості у фінському Контіолахті.

Українська біатлоністка Валя Семеренко вперше в кар'єрі завоювала звання чемпіонки світу, вигравши гонку з масовим стартовим у фінському Контіолахті.

Українка прийшла до фінішу 12,5-кілометровій дистанції, випередивши на шість секунд Франциску Пройсс з Німеччини. Додамо, що запорукою успіху Семеренко стала точна стрільба і хороша швидкість на трасі.

Таким чином, 29-річна українка відзначилася на чемпіонаті світу двома нагородами. Раніше, нагадаємо, вона фінішувала третьою у спринті.

Контіолахті (Фінляндія). Чемпіонат світу. Жінки. Мас-старт. 12,5 км 1. Валя Семеренко (Україна) - 34.32,9 (0 шт. кіл). 2. Пройсс (Німеччина) - відставання 6,2 (1). 3. Оберхофер (Італія) - 12,6 (2). 4. Домрачева (Білорусь) - 14,7 (2). 5. Соукалова (Чехія) - +26,2 (1). 6. Ф. Хільдебранд (Німеччина) - 31,7 (0)...29. Абрамова (Україна) - 3.36,3...

Чемпіонат світу завершиться чоловічим мас-стартом, в якому непогані шанси на медаль має Сергій Семенов, раніше зайняв 5-е місце в індивідуальних перегонах і виграв Малий кришталевий глобус у заліку Кубка світу з цієї дисципліни.

Слід зазначити, що в традиційно медальних дисциплінах - естафетах - на ЧС-2015 українці не зуміли наблизитися до п'єдесталу пошани.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі