В УЄФА призначили арбітрів на матчі українських клубів в єврокубках

Поділитися
В УЄФА призначили арбітрів на матчі українських клубів в єврокубках Скоміна в минулому сезоні працював на матчі "Дніпра" © zimbio.com
Поєдинок киян обслуговуватиме словенець, матч "гірників" - рефері з Греції, а гру за участю "Дніпра" - ізраїльтянин.

Стали відомі суддівські призначення на найближчі поєдинки групового етапу Ліги чемпіонів, які пройдуть 20 і 21 жовтня, а також Ліги Європи (22 жовтня).

Головним арбітром матчу "Динамо" - "Челсі" призначений Дамір Скоміна зі Словенії. Зазначимо, що Скоміна вже працював на матчі "Динамо" в єврокубках. У лютому 2009 року за суддівства словенця київське "Динамо" і "Валенсія" зіграли на "Местальї" внічию 2:2, яка вивела киян в 1/8 Кубку УЄФА. У тому поєдинку словенський арбітр показав одну жовту картку господарям і чотири динамівцям. Крім того, в минулому євросезоні він обслуговував перший поєдинок 1/4 фіналу ЛЄ між "Дніпром" і бельгійським "Брюгге".

Також стала відома суддівська бригада, яка працюватиме на виїзному поєдинку "Шахтаря" з "Мальме". Цей матч відбудеться в найближчу середу, а обслужить його грек Тасос Сідіропулос. Асистентами будуть також арбітри з Греції.

А на матчі Ліги Європи "Дніпро" - "Сент-Етьєн", який пройде в Дніпропетровську при порожніх трибунах, відпрацює бригада арбітрів з Ізраїлю на чолі з Алоном Йефетом.

Читайте також: "Маккабі" - "Динамо": кращі фото матчу

Нагадаємо, "Динамо" у двох стартових турах групового етапу Ліги чемпіонів набрало 4 очки, "Шахтар" - жодного. "Дніпро" в рамках Ліги Європи один раз зіграв внічию і один раз виграв.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі