В ослабленому "Чорноморці" пообіцяли дотримуватися балансу між молоддю та досвідом

Поділитися
В ослабленому "Чорноморці" пообіцяли дотримуватися балансу між молоддю та досвідом Іван Бобко і Олексій Гай (в темній формі) вже покинули Одесу © football.ua
Виконуючий обов'язки головного тренера одеситів Олександр Бабич робитиме ставку на 22-23-річних гравців. Їм допомагатимуть більш досвідчені виконавці.

"Чорноморець" став одним з найбільш постраждалих від результату футболістів клубом Прем'єр-ліги України. Крім головного тренера Романа Григорчука, хавбека Олексія Гая, а також воротаря Дмитра Безотосного, флангового захисника Євгена Зубейко, а також Кирила Ковальчука, стало відомо про те, що припинили співпрацю з "чорно-синіми" Руслан Фомін, Іван Бобко та Володимир Аржанов.

Новому тренерському штабу на чолі з які поки не мають ліцензії УЄФА Олександром Бабичем залишається лише співчувати. Однак навіть у таких умовах Бабич не сумує. За його словами, він планує робити ставку на молодих футболістів, а заодно - дати роботу і більш досвідченим виконавцям, які будуть підтримувати молодь у непрості хвилини.

При цьому, каже Бабич, падінь в крайнощі не буде - необстріляних хлопців у бій ніхто кидати не збирається.

"Ми не можемо зробити ставку на 19-річних хлопців. В основному, ми плануємо підпускати до основи гравців 1992-93 року. При цьому зміцнимо кожну лінію досвідченими футболістами", - цитує Бабича "Спорт-Экспресс в Украине".

Читайте також: Футболістам "Чорноморцям" запропонували знизити зарплату

"Самі знаєте, молодь нестабільна, на перших порах їй потрібна допомога. Але зараз азарту у наших пацанів стільки, що місцями він просто захльостує. Ту ж бігову роботу вони виконують з таким випередженням, що я починаю хвилюватися", - каже тренер.

Фахівець розповів, що в команді на сьогоднішній день знаходиться 5-6 футболістів, яких можна сміливо назвати досвідченими. Це камерунський захисник Адольф Тейку, потужний нападник Анатолій Діденко, який раніше часто вирішував результат матчів, виходячи на заміну, переступив 30-річчя Павло Кутас, бувалі воротарі Євген Паст і Юрій Мартищук.

Також в Одесу повинні прибути екс-хавбек збірної України Сергій Назаренко, який провів у "Чорноморці" півсезону, і орендований з "Шахтаря" нападник Антон Шиндер.

Читайте також: Тренер "Чорноморця" продовжить кар'єру в Азербайджані

Напередодні стало відомо, що колишній воротар "Чорноморця" Дмитро Безотосний підписав піврічний контракт з "Габалою" з Азербайджану.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі