В "Олімпіку" раді, що у півфіналі Кубка України зіграють з "Динамо", а не "Шахтарем"

Поділитися
В "Олімпіку" раді, що у півфіналі Кубка України зіграють з "Динамо", а не "Шахтарем" У першому колі чемпіонату "Олімпіку" вдалося засмутити "Динамо" © detskiymir.vn.ua
З киянами "Олімпіку" грати легше, ніж з "гірниками" - підопічні Мірчі Луческу роблять ставку на володіння м'ячем та креативні комбінації.

Головний тренер "Олімпіка" Роман Санжар задоволений, що його команді в процесі жеребкування 1/2 фіналу Кубка України дісталося "Динамо", а не земляки з "Шахтаря".

За словами Санжара, кияни роблять упор на фізичну міць, а такої за моделі гри легше знайти протидію.

"На мій погляд, краще, що зіграємо "Динамо", ніж з "Шахтарем", оскільки ігри з "гірниками" нам вдаються гірше, ніж з динамівцями. І результати матчів це підтверджують. Стиль киян нам більше підходить, ніж той, що проповідує колектив Луческу. "Гірники" більш креативно грають в атаці, і їм складніше чинити опір. "Динамо" бере за рахунок фізики", - цитує Санжара MatchDay.

Читайте також: В "Олімпіку" знають, за рахунок чого можна знову засмутити київське "Динамо"

Нагадаємо, що "Олімпік" двічі поступився "Шахтарю" в чемпіонаті Прем'єр-ліги - 0:5 і 0:6. А ось з "Динамо" донеччанам вдалося зіграти внічию 0:0 у першому колі, і практично вистояти до кінця після зимової перерви. У тому поєдинку Микита Бурда забив рятівний гол у ворота команди Санжара вже в доданий арбітром час.

"Ми зробили висновки з цієї гри, проаналізували свої помилки. Але публічно зараз про них говорити не будемо, оскільки нас чекають матчі з цим суперником", - згадує тренер донеччан програний на останніх секундах матч.

Санжар додав, що в будь-якому випадку будуть гідно протистояти іменитому супернику. Матчі 1/2 фіналу відбудуться 29 квітня та 20 травня. Обидва поєдинки пройдуть в Києві.

Читайте також: У донецькому "Олімпіку" поставили завдання виходу в Лігу Європи

В іншому півфінальному матчі глядачі стануть свідками принципового протистояння "Дніпра" та "Шахтаря", який зіграє на цій стадії вже в 15-му розіграші поспіль. Нагадаємо, що фінал Кубка України відбудеться у Києві на НСК "Олімпійський" 4 червня.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі