В одному матчі Бундесліги "Баварія" пропустила стільки ж, скільки і за весь сезон

Відео
Поділитися
В одному матчі Бундесліги "Баварія" пропустила стільки ж, скільки і за весь сезон Мануель Нойєр пропустив у свої ворота чотири голи
"Вольфсбург" розгромив "Баварію" у матчі відновився після зимової паузи чемпіонату Бундесліги. Тепер позиції команди з Мюнхена не настільки надійні.

Мюнхенська "Баварія" зазнала першої поразки в сезоні, програвши на виїзді "Вольфсбургу" 1:4. Підопічні Хосепа Гвардіоли провели один з найгірших матчів за останній час, адже в одному матчі вони пропустили стільки ж голів, скільки в попередніх 17 (!) іграх.

Таким чином, "Вольфсбург" скоротив відставання від мюнхенців в турнірній таблиці: тепер команди розділяє 8 очок.

Безпрограшна серія "Баварія" в чемпіонаті Бундесліги склала 21 матч. Остання поразка "червоно-синіх" відбулося в 30-му турі сезону-2013/14, і що цікаво - тоді баварці програли з великим рахунком 0:3 дортмундської "Боруссії".

"Вовки" вийшли на поєдинок з величезною мотивацією: по-перше, більше місяця минуло після попереднього побачення з уболівальниками, по-друге, вони хотіли якомога краще зіграти в пам'ять про загиблого в ДТП молодий талант Жуниора Маланду. Та й інші кадрові проблеми у "біло-зелених" були - пішов в "Гамбург" лідер нападу Івіца Оліч.

Як би там не було, але це був чи не найкращим матч "Вольфсбурга" в сезоні: голландець Бас Дост завдав два точних удари на початку і наприкінці першого тайму, бельгієць Кевін де-Брейне зробив рахунок 3:0 на 53-й хвилині, а в скоре, коли баварці здавалося повернули інтригу і скоротили відставання, зробив "контрольний постріл" - 4:1.

"ВОЛЬФСБУРГ" - "БАВАРІЯ" - 4:1 (2:0)

Голи: Дост, 4 (1:0). Дост, 45+2 (2:0). Де-Брейне, 53 (3:0). Бернат, 55 (3:1). Де-Брейне, 73 (4:1).

"Вольфсбург": Бенальо, Налдо, Кнохе, Родрігес, Каліджурі (Хант, 86), Арнольд, Луїз Густаву, де-Брейне, Перішич (Шефер, 81), Вієйрінья, Дост (Бендтнер, 83).

"Баварія": Нойер, Хабі Алонсо, Данте, Боатенг, Роді (Вайзер, 51), Алаба, Швайнштайгер, Роббен, Бернат, Левандовський (Пісарро, 71), Мюллер (Гетце, 71).

Попередження: Хабі Алонсо, 43. Арнольд, 43. Швайнштайгер, 47. Луїз Густаву, 90+1.

Суддя: Вельц.

30 січня. Вольфсбург. Стадіон "Фольксваген Арена".

Додамо, що інші матчі 18-го туру відбудуться 31 січня і 1 лютого. Зокрема, саме в перший день останнього місяця зими "Вердер" Віктора Скрипника, який буде приймати "Герту".

Читайте також: "Вердер" Скрипника обіграв "Боруссію" у битві аутсайдерів Бундесліги

17 лютого "Баварія"відправиться в гості до донецького "Шахтаря" на перший матч 1/8 фіналу Ліги Чемпіонів. Поєдинок відбудеться у Львові о 21:45.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі