В "Металіст" задоволені нічиєю з командою, яка заслуговує на чемпіонство

Відео
Поділитися
В "Металіст" задоволені нічиєю з командою, яка заслуговує на чемпіонство "Дніпру" так і не вдалося розпечатати ворота "Металіста"
Центральний матч 19-го туру чемпіонату України завершився нульовою нічиєю.

У рамках 19-го туру чемпіонату Прем'єр-ліги Металісту в матчі з Дніпром вдалося відстояти нічию: завдяки такому результату харків'яни, як і раніше зберігають хороші шанси на фініш в єврокубковій зоні, а ось для дняпрян ситуація ускладнилася: тепер команда Маркевича знову відстає від "Шахтаря" на чотири очки - боротьба за срібло посилюється.

Головний тренер харків'ян Ігор Рахаєв вважає, що основною причиною вдалого для "Металіста" результату була командна гра в обороні. Наставник бронзового призера-2013/14 додав, що "Дніпро" в нинішньому сезоні заслуговує не тільки на срібло, але і на чемпіонство.

"Дніпро" - це команда дуже високого класу. Сьогодні було багато фолів, але зате вистояли проти суперника, який гідний бути чемпіоном", - заявив Рахаєв в ефірі каналу 2+2.

"В обороні показали хорошу командну гру, що радує. А ось над атакою ще потрібно попрацювати, адже дуже багато браку в простих ситуаціях. Завдання пробитися в Лігу Європи? Все залишається. Боремося в кожній грі. Поки що рано говорити, думаю, 30 травня все буде відомо", - додав тренер.

Напередодні "Металіст" вилетів з розіграшу Кубка України, програвши в 1/4 фіналу за сумою двох матчах донецькому "Шахтарю" - 0:2 і 0:1.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі