В Меморіалі Макарова візьмуть участь відроджені київські "Арсенал" і ЦСКА

Поділитися
В Меморіалі Макарова візьмуть участь відроджені київські "Арсенал" і ЦСКА У 2015 році відбудеться 20-й Меморіал великого воротаря © Clive Barda / Royal Opera House
Через кілька днів на полях Київської області стартує традиційний турнір пам'яті великого воротаря-динамівця. Склад учасників обіцяє бути дуже цікавим.

20-й турнір пам'яті воротаря київського "Динамо" Олега Макарова обіцяє бути цікавим як за складом учасників, так і за рівнем майбутніх протистоянь.

зокрема, крім донецького "Олімпіка", що представляє Прем'єр-лігу, а також першолігові "Динамо-2" та чернігівської "Десни", в змаганнях візьмуть участь два столичних колективу, які колись носили статус професіоналів, проте із-за фінансових проблем припинили існування. Мова йде про ЦСКА і "Арсеналі": "каноніри" вже встигли відсвяткувати перемогу в чемпіонаті Києва, а ось "армійці" заявили про свої плани відродити клуб зовсім недавно. Фактично для нового ЦСКА це буде перший вихід в люди після того, як команда в 2010 році перестала грати у другій лізі.

Також примітно, що на турнірі зіграє команда, складена з футболістів-професіоналів, які не мають на руках діючих контрактів. Зокрема, очікується, що за цей колектив зіграє колишній нападник "Шахтаря" і "Дніпра" Андрій Білик.

20 учасників турніру будуть розподілені на чотири підгрупи, по два кращих колективи вийдуть в 1/4 фіналу.

Група "А": "Динамо-2" (Київ), "Десна" (Чернігів), "Олімпік" (Донецьк), "Енергія" (Нова Каховка), "Колос" (Ковалівка), ЦСКА (Київ).

Група "В": КДЮСШ-15 (Київ), "Ретро" (Ватутіне, Черкаська область), "Локомотив" (Грузія), ФК "Чернігів" (Чернігів), "Легія" (Київ), ПФК "Калинівка" (Броварський район).

Група "С": "Локомотив" (Київ), "Шахтар" (Донецьк), "Хилд-Любомир" (Ставище), Асоціація футболістів-професіоналів України, Збірна студентської ліги України.

Група "D": "Чайка" (Петропавлівська Борщагівка), "Діназ" (Вишгород), "Арсенал" (Київ), "Переможець" (Київ), "Рубін" (Пісківка), "Моноліт" (Київ).

Вирішальний матч відбудеться 28 січня на одному з полів манежу в Конча-Заспі.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі