В "Карпатах" не вважають "Шахтар" конкурентом у боротьбі за вболівальників у Львові

Поділитися
В "Карпатах" не вважають "Шахтар" конкурентом у боротьбі за вболівальників у Львові На "Арені Львів" матчі команди з Донецька збирають аншлаги © football.ua
Донецький "Шахтар" проводить свої домашні матчі Прем'єр-ліги і Ліги Чемпіонів у Львові. При цьому керівництво клубу робить серйозні кроки і в маркетинговій сфері.

Керівництво львівських "Карпат" не вважає, що у клубу з'явився конкурент, коли донецький "Шахтар" почав проводити в місті матчі Прем'єр-ліги і Ліги Чемпіонів.

Нагадаємо, що "гірники" прийняли рішення грати у Львові після того, як виграли на "Арені Львів" Суперкубок у "Динамо" на початку сезону-2014/15. З тих пір донеччани проводять тут ключові протистояння, а їхні матчі в єврокубках збирають повні трибуни.

Втім, генеральний директор "Карпат" Ігор Дедишин впевнений, що його команді і "Шахтарю" немає чого ділити. В тому числі і вболівальників.

"Не вважаю, що ми конкуруємо з "Шахтарем". Ми - вдома! "Шахтар" тимчасово переїхав, проводить у нас матчі. Швидше "Шахтар" конкурує з "Карпатами". Ми - клуб, який має якесь стійке позиціонування в суспільстві, історії, пряму прив'язку до жителів регіону. У "Карпат" завжди є свій вболівальник. ", - розповів Дедишин в інтерв'ю виданню MatchDay.

"Є люди, які люблять футбол - це ті, яким просто подобається сама гра. Вони не стають безпосередніми уболівальниками "Шахтаря" чи "Карпат". Вони звертають увагу на рівень матчу. Коли у Львові мав відбутися матч "Шахтаря" з "Іллічівцем", то наскільки мені відомо, на нього було продано лише 300 квитків, тому поєдинок і був перенесений у Київ на стадіон імені Баннікова. Відвідуваність не залежить від того, люблять "Шахтар", чи ні. Донецький клуб сприймають як рівень продукту, що він може запропонувати. Ось "Шахтар" - "Баварія" - це бренд", - пояснює Дедишин високу відвідуваність матчів "гірників".

Додамо, що в Лізі Чемпіонів на "Арені Львів" команда Луческу здобула по одній перемозі і нічиїй, а також одного разу програла. 17 лютого в рамках плей-офф турніру "Шахтар" зіграє з "Баварією". Матч розпочнеться о 21:45.

Читайте також: "Карпати" таки домовилися з "Дніпром" про трансфер Голодюка

21 листопада 2014 року Шахтар без проблем обіграв Карпати у Львові в рамках 13-го туру чемпіонату Прем'єр-ліги. Матч, в якому "гірники" вважалися гостями, відбувся на стадіоні "Україна" і завершився з рахунком 2:0. Додамо, що за протистоянням спостерігало близько 8 тисяч глядачів, що було більше середньої відвідуваності домашніх іграх "біло-зелених".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі