В "Іллічівці" залишилося шість футболістів

Поділитися
В "Іллічівці" залишилося шість футболістів Кривенцов буде будувати нову команду © ФК Іллічівець
Маріупольський клуб, який буде виступати в Першій лізі під керівництвом Валерія Кривенцова, серйозно змінить склад у міжсезоння.

Маріупольський "Іллічівець", який вилетів у Першу Лігу, почне підготовку до нового сезону вже 27 червня. Правда, за словами нового головного тренера команди Валерія Кривенцова, на даний момент у складі є тільки шість гравців.

"На даний момент у всіх гравців "дубля" закінчилися контракти. З основного складу залишилися чотири футболісти: два воротаря і два польових гравця, плюс два футболісти, у яких орендні угоди з клубом до кінця року. Зараз запрошуємо гравців, а хто поповнить склад, побачимо до початку чемпіонату", - сказав Кривенцов в інтерв'ю MatchDay.

Кривенцов також зазначив, що перед командою стоїть завдання повернутися в Прем'єр-лігу: "У керівництва клубу є розуміння всієї ситуації, мені ніхто не заважає будувати команду, і ми будемо йти до наміченої мети".

Незважаючи на те, що недавно пішов з життя почесний президент клубу Володимир Бойко, фінансування команди залишиться стабільним. "Скажу так: "Іллічівець" був, є і буде", - підкреслив Кривенцов.

Додамо, що "Іллічівець" отримав можливість проводити домашні матчі Першої ліги в Маріуполі. За три дні до кожної гри клуб повинен надавати гарантії безпеки від органів МВС та міської влади. Якщо таких гарантій не буде, то матчі пройдуть на нейтральному полі. Те ж саме, до речі, стосується і краматорського "Авангарду".

Нагадаємо, Валерій Кривенцов змінив на посаді головного тренера "Іллічівця" Миколу Павлова. У минулому сезоні молодий фахівець очолював "Шахтар" U-19, з яким в юнацькій Лізі чемпіонів УЄФА дійшов до фіналу, де програв лондонському "Челсі" - 2:3.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі