В "Барселоні" придумали, як обійти санкції ФІФА

Поділитися
В "Барселоні" придумали, як обійти санкції ФІФА "Барселона" зможе підписувати контракти з новими футболістами © epochtimes.ru
ФІФА заборонила "Барселоні" купувати гравців з-за порушення правил підписання контрактів з юними футболістами.

"Барселона" зможе укладати контракти з новими гравцями, однак вони не будуть виступати у складі іспанського клубу до 2016 року.

Як інформує Mundo Deportivo, футболісти, з якими буде підписано угоду, зможуть вийти на поле за свою попередню команду до закінчення санкцій щодо "синьо-гранатових". Також вони можуть бути віддані в оренду. Таким чином, каталонці придумали, як законним способом уникнути наслідків покарання від ФІФА, яке набуло чинності в 2014 році.

Нагадаємо, що ФІФА заборонила каталонцям купувати гравців під час двох трансферних вікон і наказала заплатити штраф - 450 тисяч швейцарських франків. Причиною покарання став порушення регламентних норм у проведенні міжнародних трансферів і реєстрації футболістів віком до 18 років."Барселона" подала апеляцію, яку в грудні Спортивний арбітражний суд в Лозанні відхилив.

Читайте також: "Барселона" обіграла "Атлетіко", відклавши розмови про відставку головного тренера

Керівництво каталонського клубу заявило, що має намір бойкотувати будь-які ділові відносини з ФІФА. Зокрема, представники "Барси" не прибули на церемонію вручення "Золотого м'яча". Президент каталонців сподівається, що таким чином його клуб зуміє внести перелом у тотальне домінування ФІФА у всіх питаннях.

Поділитися
Підготував/ла Лесь Димань
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі