В "Барселоні" хочуть зіграти фінал Кубка Іспанії у "гнізді ворога" в Мадриді

Поділитися
В "Барселоні" хочуть зіграти фінал Кубка Іспанії у "гнізді ворога" в Мадриді Неймар забив два голи у півфіналі Кубка Іспанії © epochtimes.ru
Каталонці здолали у двоматчевому протистоянні "Вільярреал" і тепер поборються за трофей з "Атлетіком" з Більбао, для якого Кубок - шанс реабілітуватися за невдалий сезон.

Президент "Барселони" Хосеп Марія Бартомеу хоче, щоб фінал Кубка Іспанії-2104/15 пройшов на стадіоні непримеримого суперника його команди мадридського "Реала" - "Сантьяго Бернабеу".

Напередодні "Барса" успішно пройшла "Вільярреал" у півфіналі (3:1 і 3:1), і у вирішальному матчі турніру 30 травня зустрінеться з "Атлетіком" з Більбао, який здолав ще один каталонський клуб - "Еспаньол". Для басків - це найкраще досягнення у сезоні, враховуючи невдачі у єврокубках та чемпіонаті.

"Ми хотіли б грати у фіналі на великому стадіоні для безлічі уболівальників", - цитує Marca Бартомеу.

"Не хочемо грати на "Ноу Камп", оскільки це наша арена. Але хочеться, щоб це був дуже великий стадіон. Наприклад, "Сантьяго Бернабеу", можливо, "Месталья", "Сан-Мамес" або "Вісенте Кальдерон". Хочеться у фіналі зіграти не в себе", - уклав президент.

Нагадаємо, що чинним володарем Кубка є "Реал": у торішньому розіграші мадридці здолали "Барсу" 2:1 у фіналі, який відбувся на стадіоні "Месталья" у Валенсії.

Додамо, що "Барса" у матчі з "Вільярреалом" рахунок був відкритий вже на 3-й хвилині (відзначився Неймар), проте на перерву команди пішли за нічийного результату. Втім, після перерви каталонці не залишили шансів супернику і завдали ще два точних удари - Хав'єр Маскерано відзначився на 73-й хвилині, а Неймар поставив переможну крапку на 88-й.

18 березня 2015 року "Барселона" на "Камп Ноу" зіграє матч 1/8 фіналу Ліги Чемпіонів проти "Манчестер Сіті". У першому матчі каталонці впевнено здолали суперника на виїзді 2:1.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі