В 1/4 фіналу турніру в Дубаї Стаховський зустрінеться із півфіналістом Australian Open

Поділитися
В 1/4 фіналу турніру в Дубаї Стаховський зустрінеться із півфіналістом Australian Open Сергій Стаховський вийшов у третій чвертьфінал поспіль © hahasport.com
Томаш Бердих спробує зупинити набрав хід українського тенісиста. У нинішньому сезоні у чеха хороші показники на великих турнірах.

Українець Сергій Стаховський пробився в черговий чвертьфіналу великого турніру АТР: слідом за успішними виступами в Роттердамі і Марселі, 28-річний киянин продовжив традицію і в Дубаї. У матчі другого кола він у трьох сетах обіграв Дениса Істоміна з Узбекистану 6:4, 3:6, 6:4.

В 1/4 фіналу українець зустрінеться з 8-ю ракеткою світу чехом Томашем Бердихом, який в нинішньому сезоні відзначився впевненою перемогою над Рафаелем Надалем на Australian Open. Тоді Бердих розгромив іменитого опонента 6:2, 6:0, 7:6. Далі 29-річний тенісист дійшов до фіналу Роттердама, де у напруженій боротьбі поступився Стену Ваврінці.

До речі, Вавринку в нинішньому сезоні вже перемагав Стаховський. З ним Сергій зустрівся в 1/4 фіналу Марселя і тоді удача була на боці українця. У разі ж перемоги над Бердихом, Стаховський запише в свій актив ще одну успішну зустріч з тенісистом з топ-10.

Примітно, що саме Бердих вибив Стаховського з турніру в Дубаї в минулому сезоні. Тоді це поразка українець зазнав на стадії другого кола.

Додамо, що матч відбудеться 26 лютого приблизно о 14:30 за київським часом.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі