УЄФА зобов'язав "Динамо" провести два домашні матчі без глядачів

Поділитися
УЄФА зобов'язав "Динамо" провести два домашні матчі без глядачів "Динамо" зіграє при порожніх трибунах © Dynamo.kiev.ua
Європейський футбольний союз виніс вердикт за побиття темношкірих уболівальників на "Олімпійському".

Київське "Динамо" проведе два найближчі домашні матчі в єврокубках при порожніх трибунах. Такий вердикт виніс УЄФА, розглянувши справу про побиття фанатами темношкірих уболівальників по ходу матчу "Динамо" - "Челсі", який проходив на "Олімпійському".

Крім того, дисциплінарний комітет УЄФА в перспективі може покарати киян ще одним матчем без глядачів у разі повторних порушень - випробувальний термін для "Динамо" становить три роки. Також київський клуб заплатить штраф у розмірі 100 тисяч євро.

Таким чином, кияни проведуть при порожніх трибунах найближчий домашній матч Ліги чемпіонів проти "Маккабі", який відбудеться 9 грудня. У ньому вирішиться доля команди в турнірі. Потім вболівальники не зможуть відвідати перший домашній матч "Динамо" в плей-офф Ліги чемпіонів або Ліги Європи - в залежності від того, куди вийдуть підопічні Сергія Реброва.

Читайте також: Постраждалий темношкірий уболівальник розповів подробиці бійки на "Олімпійському"

Нагадаємо, УЄФА вів справу стосовно київського клубу відразу за трьома статтями: расистську поведінку, масові заворушення, блокування проходів на трибунах. Раніше Ігор Суркіс заявив, що "Динамо", швидше за все, буде оскаржувати рішення УЄФА.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі