В Криму стверджують, що УЄФА зареєстрував Кримський футбольний союз

Поділитися
В Криму стверджують, що УЄФА зареєстрував Кримський футбольний союз У серпні стартує чемпіонат Криму © sport.ua
На анексованій частині території України проведуть футбольний чемпіонат за участю восьми команд.

Кримський футбольний союз зі спеціальним статусом був створений за сприяння УЄФА, стверджують у прес-службі КФС. Засновниками футбольного союзу Криму стали регіональні громадські організації "Республіканська Федерація футболу Криму" і "Федерація футболу Севастополя". Офіційного підтвердження від УЄФА поки що не послідувало.

"Статут Кримського футбольного союзу офіційно зареєстрований, про що отримано відповідне свідоцтво. На даний момент вже ведеться активна робота щодо формування структури організації: створюються комітети і комісії, проходить узгодження регламенту майбутнього чемпіонату прем'єр-ліги КФС, готується план-календар майбутніх ігор", - цитує прес-служба президента КФС Юрія Ветоху.

В майбутньому чемпіонаті Криму, який почнеться в серпні, візьмуть участь вісім команд, що представляють Сімферополь, Севастополь, Ялту, Бахчисарай, Євпаторію, Феодосію, Армянськ і Керч.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що УЄФА підтримує Україну, однак не хоче змішувати футбол і політику. "Для нас важливо, щоб футбол на Кримському півострові розвивався - це перш за все", - говорив у листопаді минулого року прес-секретар глави УЄФА Педру Пінту.

Додамо, що в червні УЄФА офіційно дозволив кримським клубам запрошувати іноземні команди для проведення товариських матчів.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі