УЄФА виключив російський та італійський клуби з Ліги Європи

Поділитися
УЄФА виключив російський та італійський клуби з Ліги Європи Черчесов і його підопічні залишились без єврокубків © championat.com
Московське "Динамо" і "Дженоа" не будуть брати участь в єврокубках у наступному сезоні.

УЄФА на один сезон відсторонив від участі в єврокубках московське "Динамо" через порушення фінансового фейр-плей. Оскільки московський клуб в останньому сезоні пробився в Лігу Європи, росіяни будуть змушені пропустити сезон 2015-2016. Протягом трьох років "Динамо" буде відправляти інформацію в УЄФА на предмет того, як виконується фінансовий фейр-плей. Москвичів в ЛЕ замінить казанський "Рубін".

Почесний президент Російського футбольного союзу В'ячеслав Колосков виключення "Динамо" з єврокубків назвав "ганьбою". "Ставлюся до цього як до ганьби для російського футболу, - цитує Колоскова "Радянський спорт", - Фінансовий фейр-плей введений вже п'ять років тому. Потрібно було вже розуміти менеджерам будь-якого клубу... У нас вже то попередження були, то штрафи, тепер прийнято виняткову міру – не допускати. Це ганьба, я б так це назвав".

Читайте також: "Дніпро" - "Севілья" 2:3 - відео голів, огляд гри

Також не виступить у Лізі Європи італійська "Дженоа". Команда посіла шосте місце в Серії А, але не пройшла ліцензування через проблеми зі стадіоном. Замінить її "Сампдорія".

Нагадаємо, що від України в Лізі Європи зіграють "Дніпро", "Зоря" і "Ворскла". "Дніпро" розпочне турнір відразу з групового етапу, жеребкування якого відбудеться 28 серпня. "Зоря" і "Ворскла" стартують з третього відбіркового раунду (жеребкування 17 липня). Обидва клуби на цій стадії будуть сіяними.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі