УЄФА відкрила справу проти "Дніпра" через уболівальників

Поділитися
УЄФА відкрила справу проти "Дніпра" через уболівальників Після матчу з "Наполі" на полі "Олімпійського" вибігло кілька сотень уболівальників © Михаил Масловский/Facebook
В УЄФА помітили некоректну поведінку фанатів, банер расистського змісту, запалювання і кидання фаєрів, заворушення, а також організовані недоробки приймаючої сторони.

Проти дніпропетровського "Дніпра" за грубу гру футболістів в матчі 1/2 фіналу Ліги Європи з "Наполі" та неналежну поведінку вболівальників УЄФА відкрив дисциплінарну справу, повідомляється на офіційному сайті УЄФА.

Справу відкрито за грубу гру футболістів української команди, що передбачено дисциплінарними правилами при отриманні гравцями команди більше 5 жовтих карток (футболісти "Дніпра" у матчі проти "Наполі" отримали 6 попереджень), а також за неналежну поведінку вболівальників.

В УЄФА зреагували на вибігання фанів на футбольне поле після завершення матчу, банер расистського змісту, запалювання і кидання фаєрів, заворушення, а також організовані недоробки приймаючої сторони.

Контрольно-дисциплінарний комітет УЄФА прийме рішення по цій справі 21 травня.

Читайте також: "Дніпро" встановив рекорд Ліги Європи за кількістю "сухих" домашніх перемог

14 травня "Дніпро" виграв у "Наполі" і вийшов у фінал Ліги Європи.

Після матчу фанати підбігли до гостьового сектору і закидали італійських ультрас стільцями, на яких сиділи стюарди. За інформацією очевидців, гості з Італії вивісили російський прапор, який і міг стати причиною агресії з боку українців.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі