УЄФА відклав рішення по нападу на темношкірих фанатів на матчі "Динамо"

Поділитися
УЄФА відклав рішення по нападу на темношкірих фанатів на матчі "Динамо" В УЄФА вирішили почекати з вердиктом © uefa.com
Дисциплінарний комітет вирішив продовжити розслідування інциденту, що стався на НСК "Олімпійський".

Офіційний сайт УЄФА повідомив про рішення перенести винесення вердикту по нападу на темношкірих уболівальників на "Олімпійському" в Києві під час матчу "Динамо" і "Челсі" (0:0), який відбувся в третьому турі групового етапу Ліги чемпіонів.

Планувалося, що чемпіони України дізнаються про покарання сьогодні, 27 жовтня, однак в УЄФА поінформували про призначення спеціального інспектора, який продовжить розслідування. При цьому дата остаточного засідання контрольно-дисциплінарного комітету з даного питання залишається невідома.

Після матчу організація "Футбол проти расизму в Європі" (FARE) отримала відео з епізодом, в якому група фанатів "Динамо" наблизилася до чотирьох темношкірих глядачів, що сиділи у сусідньому секторі, після чого почалася бійка.

Згідно з регламентом УЄФА, київському "Динамо" загрожує від дискваліфікації стадіону до виключення з Ліги чемпіонів. Раніше ультрас клубу виступили з заявою, стверджуючи, що не мають до цього епізоду ніякого відношення.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі