УЄФА відхилив апеляцію "Динамо" - ЗМІ

Поділитися
УЄФА відхилив апеляцію "Динамо" - ЗМІ Вболівальники не побачать матч з "Маккабі" наживо © XSport.ua
Кияни в будь-якому випадку будуть зобов'язані провести два єврокубкові поєдинки при порожніх трибунах.

Київському "Динамо" не вдалося уникнути покарання УЄФА у вигляді проведення двох єврокубкових матчів без глядачів за побиття темношкірих уболівальників на домашньому поєдинку Ліги чемпіонів проти "Челсі".

Чемпіони України подавали апеляцію на дане рішення, однак в УЄФА вона була відхилена, про що повідомив телеканал "Футбол 1". У "Динамо" сподівалися, що покарання буде змінено на умовне, щоб команда Сергія Реброва змогла в разі виходу в плей-офф Ліги чемпіонів розраховувати на підтримку трибун "Олімпійського".

Таким чином, матч 6-го туру групового етапу Ліги чемпіонів з "Маккабі" 9 листопада буде зіграний при порожніх трибунах. Якщо кияни зможуть перемогти і вперше за 16 років вийти в плей-офф турніру, то там їх чекає ще один поєдинок на порожньому стадіоні. В іншому випадку частина покарання буде перенесена вже на наступний розіграш.

Читайте також: УЄФА зобов'язав "Динамо" провести два домашні матчі без глядачів

Зазначимо, що за бійку на трибунах "Динамо" також зобов'язали заплатити штраф у розмірі 100 тисяч євро і дали умовний термін - три роки, за які подібні інциденти не повинні повторюватися, інакше щодо клубу будуть застосовані додаткові санкції.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі