УЄФА тимчасово очолив іспанець, якого незабаром можуть відсторонити від футболу

Поділитися
УЄФА тимчасово очолив іспанець, якого незабаром можуть відсторонити від футболу Вільяр відмовився давати свідчення © uefa.com
Президент Федерації футболу Іспанії найближчим часом буде виконувати роботу Мішеля Платіні, якщо сам не потрапить під санкції.

Виконуючим обов'язки президента УЄФА став віце-президент цієї організації Анхель Марія Вільяр. Іспанець, який також керує Федерацією футболу своєї країни, тимчасово замінив Мішеля Платіні, раніше відстороненного від футбольної діяльності. Дане рішення було прийнято на засіданні виконкому УЄФА.

Правда, найближчим часом усунути можуть і самого Вільяра. Комітет з етики ФІФА вже почав розслідування щодо іспанця. Причиною тому послужила відмова Вільяра давати свідчення з приводу справи про корупцію при виборі господарів ЧС-2018 і ЧС-2022.

Крім того, повідомляється, що всі члени Виконкому УЄФА в ході позачергової сесії висловили повну підтримку Мішелю Платіні. Відзначається, що француз готовий продовжувати боротьбу за пост глави ФІФА.

Читайте також: Блаттера на три місяці відсторонили від посади глави ФІФА

Нагадаємо, комітет ФІФА з етики усунув Платіні, президента ФІФА Зеппа Блаттера і генсека організації Жерома Вальке на 90 днів від будь-якої діяльності, пов'язаної з футболом. Цей строк може бути продовжений на 45 днів. Платіні і Блаттер вже подали апеляції. Протест француза був відхилений.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі