УЄФА покарав Хорватію за інцидент зі свастикою

Поділитися
УЄФА покарав Хорватію за інцидент зі свастикою Свастика, за яку хорвати понесли покарання
Збірну Хорватії оштрафували за нацистський символ на газоні стадіону у Спліті.

УЄФА покарав збірну Хорватії за інцидент зі свастикою під час матчу відбору Євро-2016 між Хорватією та Італією. Європейський футбольний союз позбавив хорватів одного очка в групі відбору на майбутній чемпіонат Європи.

Таким чином, у Хорватії тепер 13 очок після шести матчів. Покарання УЄФА дозволило їм зберегти перше місце в групі, але відставання від Італії скоротилося до одного очка. Також хорвати зобов'язані провести два наступні домашні матчі в турнірах УЄФА при порожніх трибунах і не грати до кінця кваліфікації на стадіоні "Полюд" у Спліті. До того ж, Хорватський футбольний союз оштрафований на сто тисяч євро.

Нагадаємо, під час матчу Хорватія - Італія на газоні стадіону у Спліті було помічено витоптане зображення свастики. Представники італійської федерації на нацистський символ вказали делегатам УЄФА ще в першому таймі. У перерві ділянку поля було оброблено, але відразу після гри італійці подали в УЄФА скаргу. А Федерація футболу Хорватії принесла свої вибачення, назвавши подію саботажем і кримінальним злочином.

Найближчі матчі відбору на Євро-2016 пройдуть у вересні. Збірна України 5 вересня, нагадаємо, зіграє вдома проти Білорусі, а 8 вересня - на виїзді проти Словаччини.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі