УЄФА не покарала суддю, завдяки якому "Дніпро" вийшов у плей-офф Ліги Європи

Поділитися
УЄФА не покарала суддю, завдяки якому "Дніпро" вийшов у плей-офф Ліги Європи Суддя з Чехії не зарахував гол "Карабаху" у ворота "Інтера" © qarabagh.com
Наприкінці матчу останнього туру групового турніру Мирослав Зелінка не зарахував гол у ворота італійського "Інтера", що завадило азербайджанському "Карабаху" вийти в 1/16 фіналу Ліги Європи.

Суддівська бригада на чолі з чехом Мирославом Зелинкой, яка працювала на матчі 6-го туру групового турніру Карабах - Інтер, не отримала покарання за помилку, допущену в кінцівці гри.

Нагадаємо, що за рахунку 0:0 "Карабах" забив гол, який виводив команду в плей-офф, залишаючи при цьому за бортом 1/16 фіналу український "Дніпро". Проте взяття воріт було скасовано суддями нібито через офсайд. У підсумку, "Карабах" набрав на одне очко менше у турнірній таблиці групи F і не зумів досягти історичного успіху.

Як інформує портал Azerisport, у Ньоні відбулося засідання комітету УЄФА, на якому була розглянута скарга "Карабаху" на суддівство в матчі проти Інтера. Відповідно до джерела, зустріч завершилася невтішними для азербайджанського клубу новинами: УЄФА скаргу не задовольнила.

За рішенням комітету УЄФА, рахунок матчу не буде змінено, матч не відбудеться, а арбітр зустрічі Мирослав Зелінка і його помічники в цій грі не піддадуться ні штрафу, ні будь-якого іншого покарання.

19 і 26 лютого "Дніпро" зустрінеться 1/16 фіналу Ліги Європи з грецьким "Олімпіакосом". Перший матч відбудеться на полі дніпропетровців у Києві.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі