УЄФА не планує допускати кримські клуби до міжнародних змагань

Поділитися
УЄФА не планує допускати кримські клуби до міжнародних змагань Кримський футбольний союз був зареєстрований в УЄФА в середині липня 2015 року © uefa.com
В асоціації навіть не готові розглядати це питання на черговому виконкомі.

УЄФА під час чергового засідання виконкому, яке відбудеться 23 травня в Баку, не планує піднімати питання про можливий допуск кримських клубів до міжнародних змагань, повідомила прес-служба асоціації.

"Ця тема не включена в порядок денний засідання виконкому УЄФА в Баку 29 травня", - повідомляється на офіційному сайті УЄФА.

Зазначимо, що сьогодні, 8 травня, президент Кримського футбольного союзу Юрій Ветоха заявив про те, що УЄФА може дозволити кримським клубам брати участь в єврокубках.

"В 2014 році в УЄФА нам говорили, що вони через 3-5 років розглянуть питання про передачу одному кримському клубу путівки до одного з єврокубків. Зараз кажуть, що вони бачать наш розвиток, але мова про інтеграцію в чемпіонат Росії не йде, тому розмови можуть бути тільки про окрему путівку. Так що влітку цього року УЄФА точно підніме питання про включення нашого клубу в розіграш єврокубків в наступні роки", - сказав Ветоха.

Нагадаємо, що Кримський футбольний союз був зареєстрований в УЄФА в середині липня 2015 року і отримав від організації спеціальний статус. Крим отримав дозвіл проводити власний чемпіонат, в якому серед інших команд брали участь "ТСК-Таврія" та севастопольський "СКЧФ-Севастополь".

Раніше повідомлялося про те, що ФІФА може покарати РФС через участь російських клубів в Кубку Криму.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі