УЄФА не допустить, щоб збірні України та Росії зустрічались одна з одною

Поділитися
УЄФА не допустить, щоб збірні України та Росії зустрічались одна з одною Жеребкування пройде 25 липня
Російська збірна під час відбору на чемпіонат світу-2018 не буде проводити спаринги з командами з групи, в яку потраплять українці.

УЄФА буде розводити збірні України і Росії в товариських поєдинках. Під час кваліфікації на чемпіонат світу-2018 росіяни будуть відправлені в одну з відбіркових груп і поза конкурсу проведуть товариські матчі з командами цієї групи. При цьому Росія не має шансів потрапити в одну групу з українською збірною, про що ТАСС повідомили в прес-службі УЄФА.

"Для збірних, які потраплять у дві групи з п'яти команд, а також для збірної Росії УЄФА організує централізовані товариські матчі. При цьому, наприклад, якщо у групу I потрапить збірна України, команда Росії буде проводити товариські матчі з командами іншої групи", – повідомили в прес-службі УЄФА.

Жеребкування кваліфікації ЧС-2018 відбудеться 25 липня в Санкт-Петербурзі, а на наступний день буде визначена доля російської збірної. Раніше повідомлялося, що українська делегація не планує бойкотувати жеребкування, на якому буде присутній президент РФ Володимир Путін.

Нагадаємо, УЄФА під час жеребкувань також розводить українські і російські клуби в єврокубкових поєдинках.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі