УЄФА назвав Ярмоленка найкращим гравцем останнього чемпіонату України

Поділитися
УЄФА назвав Ярмоленка найкращим гравцем останнього чемпіонату України Ярмоленко став зіркою європейського масштабу © Clive Barda / Royal Opera House
Найрезультативніший гравець УПЛ за системою "гол+пас" визнаний MVP сезону.

Офіційний сайт європейського футбольного союзу підбив підсумки сезону 2014-2015 в Україні, в якому "Динамо" повернуло собі чемпіонський титул після шестирічної перерви, а також виграло Кубок країни.

Кращим футболістом року в нашій країні УЄФА визнав лідера "Динамо" Андрія Ярмоленка, який завершив чемпіонат з найвищими показниками за системою "гол+пас" (14+12). "Довгий час його дорікали за те, що з м'ячем він працуює тільки лівою. Останнім часом Ярмоленко виправив цей недолік, відчутно додавши в техніці і швидкісному дриблінгу, що тут же вивело його в розряд потенційних зірок європейського масштабу", - охарактеризував гру Ярмоленка сайт УЄФА.

Кращим молодим гравцем сезону в Україні УЄФА назвав 19-річного півзахисника "Дніпра" Валерія Лучкевича, який скористався своїм шансом і став повноцінним гравцем основи. Разом з "Дніпром" Лучкевич вийшов у фінал Ліги Європи, правда, у вирішальному матчі на полі не з'явився.

Нагадаємо, після закінчення сезону Андрій Ярмоленко виявив бажання спробувати свої сили в Європі, але якщо перейти в топ-клуб не вийде, то готовий залишитися в Україні і допомогти киянам у Лізі чемпіонів. Президент "Динамо" Ігор Суркіс підкреслив, що відпустить гравця тільки в гідну команду, а "не в "Сток Сіті".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі