УЄФА і ФІФА пригрозили Іспанії виключенням із міжнародних турнірів

Поділитися
УЄФА і ФІФА пригрозили Іспанії виключенням із міжнародних турнірів Іспанія отримала останнє попередження від ФІФА та УЄФА
Футбольні клуби і збірна Іспанії можуть опинитися "за бортом" міжнародних турнірів.

Союз європейських футбольних асоціацій (УЄФА) і Міжнародна федерація футбольних асоціацій (ФІФА) пригрозили Іспанії виключенням її клубів і збірних з міжнародних турнірів у разі втручання уряду в справи національної федерації.

Правила ФІФА і УЄФА забороняють третім особам (державі в тому числі) втручатися у справи національних футбольних федерацій. У разі порушення даної заборони клуби і збірні країни можуть бути виключені з міжнародних турнірів.

У середу 13 травня Королівська іспанська футбольна федерація вирішила призупинити турніри на прохання профспілки гравців, яка пригрозила провести страйк під час матчів 37-го туру іспанської Ла Ліги (пройде 17 травня) у зв'язку з постановою уряду країни про централізацію продажу телевізійних прав з сезону-2016/17.

Згідно з цим законом, футболісти не будуть отримувати відсоток від прибутку з продажу прав на телетрансляцію футбольних матчів. При цьому 90% доходів відійде клубам провідного дивізіону, а 10% - клубів другого дивізіону.

Читайте також: У Росії припускають, що ФІФА може перенести ЧС-2018 в іншу країну

Раніше повідомлялося, що "Барселона" вийшла у фінал Ліги Чемпіонів вперше за чотири роки.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі