Усик заявив про готовність боксувати за титул чемпіона світу в суперважкій вазі

Поділитися
Усик заявив про готовність боксувати за титул чемпіона світу в суперважкій вазі Усик відзначив різницю між дивізіонами © BoxingScene
Українець зазначив, що нервував з-за проблем з пошуком суперника.

Колишній абсолютний чемпіон світу у важкій вазі Олександр Усик (17-0, 13 КО) прокоментував дебютний бій у суперважкій вазі, у якому він переміг Чазза Візерспуна (38-4, 29 КО).

"Спасибі всім, друзі. I am feel, i am very feel, дуже щасливий.

Я дуже чекав цього, були проблеми з опонентом. Я цього не показував, але понервував через це. Але зібрався, помолився, попросив Боженьку допомогти. І він допоміг.

Різниця є, але я вже боксував в супертяжах. Завдання від тренера було боксувати, а коли прийде шанс - використати його. Не по-нахабному. Джошуа, Руїс, Вайлдер? Я можу з ними боксувати.

Чи доводить моя перемога, що я можу боксувати з найкращими бійцями надважкої ваги? Не знаю, я просто готовий з ними боксувати. Звичайно, я готовий прийняти бій за титул чемпіона світу", - заявив Усик.

Поєдинок відбувся в Чикаго на Wintrust Arena і завершився достроково - Візерспун не став продовжувати бій після сьомого раунду.

Усик - Візерспун: повне відео бою.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі