Усик пообіцяв чемпіонський бій, Берінчик задоволений дебютом

Відео
Поділитися
Усик пообіцяв чемпіонський бій, Берінчик задоволений дебютом Усик готовий битися за титул © XSport.ua
Українські боксери прокоментували свої перемоги на професійному рингу.

Вчора, 29-го серпня, Олександр Усик успішно захистив свій пояс Інтерконтинентального чемпіона за версією WBO, вигравши технічним нокаутом у південноафриканця Джонні Мюллера (19-5-2). Український боксер здобув свою восьму перемогу на професійному рингу. Всі ці поєдинки він завершив достроково.

"Я бачив дірки у захисті суперника та шукав можливості вдарити туди. Пару раз вдарив просто в лікоть. Хлопець теж дивиться поєдинки, готуватися, тому також захищався, намагався висмикнути мене у потрібний момент і бив, щоб потрапити. І по шматочку потрапляв, звичайно", - сказав Усик.

Крім того, українець не став приховувати, що в його планах вже є місце титульного поєдинку: "Все буде нормально і титульний бій прийде. Розмовляти про нього? Ну будь ласка, розмовляйте, добре, але все буде рівненько, я вам серйозно кажу".

В андеркарті головної події вечора свою першу перемогу на професійному рингу здобув і Денис Берінчик, розібравшись технічним нокаутом з бельгійцем Таріком Мадні (19-9-1).

"Дебют відмінний, все сподобалося. У п'ятому раунді він не зміг продовжити. Хотілося ще, але у людини зламаний ніс, кров... це проблема. Не можу сказати, що прочитав усі дії суперника, тому отримав кілька болючих ударів, ми бачимо все на моєму обличчі. Ну так склалася його доля, такий бій".

Читайте також: Усик - Мюллер, Берінчик - Мадні: відео боїв

Раніше глава компанії K2 Promotions Віталій Кличко заявив, що бій за титул чемпіона світу для Усика запланований на першу половину 2016-го року.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі