Усик може провести наступний бій в грудні

Поділитися
Усик може провести наступний бій в грудні Усик проведе бій за титул чемпіона світу в 2016 році © K2 Promotions
Український боксер ще один раз вийде в ринг перед боєм за титул чемпіона світу.

Олександр Усик проведе проміжний бій перед тим, як отримає можливість поборотися за пояс чемпіона світу за версією WBO. Швидше за все, цей поєдинок відбудеться в грудні, заявив в коментарі "Сегодня" генеральний директор K2 Promotions Олександр Красюк.

"У жовтні пройде конгрес WBO, на якому буде формалізована позиція Олександра, як обов'язкового претендента на титульний бій з чемпіоном світу поляком Кшиштофом Гловацьким. Тому що Олександр знаходиться на першій позиції в рейтингу і виконав головну вимогу WBO - переміг боксера з топ-15, причому двічі: Князева і Мюллера. Крім того, у нас вже була попередня розмова з промоутером Гловацького - Анджей Василевський мій друг з давніх часів. Спочатку вони проведуть вільний захист, а вже наступний бій - наш. Усик також за цей час проведе бій, швидше за все, у грудні", - сказав Красюк.

Цікаво, що K2 Promotions постарається докласти максимум зусиль, щоб свій чемпіонський бій Усик провів в Україні. "Я докладу всі зусилля, щоб цей чемпіонський поєдинок пройшов тут, в Україні. Тільки, мабуть, не в "Палаці спорту", а трохи далі по вулиці, на НСК "Олімпійський", - зазначив Красюк.

Читайте також: Олександр Усик розгромив росіянина Князєва у 8-му раунді

Нагадаємо, 29 серпня Усик успішно провів захист титулу Інтерконтинентального чемпіона світу в поєдинку проти південноафриканця Джонні Мюллера. Українець здобув перемогу технічним нокаутом в третьому раунді.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі