Усик і Берінчик провели відкрите тренування перед вечором боксу в Києві

Фото
Поділитися
Українські боксери готові виступити в столичному "Палаці спорту".

Олександр Усик та Денис Беринчик провели відкрите тренування перед вечором боксу, який відбудеться 29 серпня в Києві. В його рамках Усик проведе захист свого титулу Інтерконтинентального чемпіона світу за версією WBO проти південноафриканця Джонні Мюллера, а Берінчик дебютує в профі проти досвідченого бельгійця Таріка Мадні. Мюллер також брав участь у тренуванні.

Першим показував свої вміння Берінчик. Срібний призер ОІ-2012 зазначив, що перед першим боєм у профі хвилюється: "Я давно не виходив у ринг, на публіку. Великий бокс, дорогі рукавички. Є хвилювання, але нічого - впораємося".

Естафету Берінчик передав Мюллеру, а після на ринзі з'явився і Усик. Інтерконтинентальний чемпіон у властивій для себе манері посміхався і навіть станцювавразом зі своїм тренером Джеймсом Алі Баширом. Крім того, тренер і підопічний на якийсь час помінялися ролями: Усик надів "лапи", а Башир наносив удари.

Вечір боксу 29 серпня розпочнеться о 20.30. Транслювати поєдинки буде телеканал "Інтер".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі