US Open: сенсація від Марченка, травма Долгополова, успіх Світоліної

Відео
Поділитися
US Open: сенсація від Марченка, травма Долгополова, успіх Світоліної Марченко вийшов у друге коло © btu.org.ua
Три представника України в перший день американського турніру здобули путівки у друге коло.

У Нью-Йорку стартував Відкритий чемпіонат США. 31 серпня в боротьбу вступили п'ятеро представників України. Трьом з них вдалося пройти далі.

Сенсаційну перемогу здобув Ілля Марченко, який раніше пройшов кваліфікацію. Суперником третьої ракетки України в першому колі був №16 світового рейтингу Гаель Монфіс з Франції. Марченко програв перший сет, але потім зумів переломити хід зустрічі. У третій партії за рахунку 5:0 на користь українця Монфіс відмовився продовжувати поєдинок - 2:6, 6:4, 5:0 на користь Марченка.

Пройшов далі і Сергій Стаховський, який обіграв австралійця Джона Міллмана в чотирьох сетах - 6:1, 3:6, 7:6 (3), 6:4. Олександр Долгополов пробитися в наступне коло не зміг через травму. Українець відмовився продовжувати матч проти Сема Грота з Австралії після третього сету - 6:4, 1:6, 5:7. "Причина моєї відмови - правий лікоть. Сталося запалення старої травми", - сказав Долгополов.

Відзначимо, що в третьому колі в будь-якому випадку виступить один з українців. Марченко і Стаховський у другому раунді зіграють один проти одного.

У жіночому турнірі успішно стартувала Еліна Світоліна. Перша ракетка України без проблем впоралася з росіянкою Єлизаветою Куличковою - 6:1, 6:4. У другому раунді Світоліна зіграє з представницею Естонії Кайею Канепі. А Катерина Козлова пройти до другого кола не зуміла, поступившись американці Бетані Маттек-Сандс- 4:6, 3:6.

Читайте також: Світоліна стала півфіналісткою турніру в Цинциннаті

Першого вересня в боротьбу на турнірі вступлять ще дві українки: Леся Цуренко та Катерина Бондаренко.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі