Уругвай і Коста-Ріка в товариському матчі забили 6 голів і пробили 16 пенальті

Поділитися
Уругвай і Коста-Ріка в товариському матчі забили 6 голів і пробили 16 пенальті Уругвай і Коста-Ріка зіграли вперше з моменту несподіваної перемоги костариканців на ЧС-2014 © auf.org.uy
Контрольна гра між представниками Нового Світу завершилася бойовою нічиєю. Після фінального свистка команди порадували вболівальників ще й серією пенальті.

Збірна Уругваю зіграла внічию 3:3 з Коста-Рікою у товариському матчі, який відбувся в Монтевідео. У серії післяматчевих пенальті, яка була виконана футболістами згідно попередньої домовленості, перемогу здобули костариканцы - 7:6.

Таким чином, уругвайці не зуміли взяти своєрідний реванш за несподівана поразка від Коста-Ріки на чемпіонаті світу в Бразилії. Тоді, нагадаємо, у першому турі групового турніру представник зони КОНКАКАФ здолав фаворита 3:1.

На відміну від матчу мундіалю в Бразилії, костариканцы відкрили рахунок - красивим ударом головою відзначився Альваро Саборио. Однак уругвайцям вдалося двічі наздоганяти суперника, а за рахунку 2:2 вони вийшли вперед, коли Едісон Кавані замкнув в черговий раз навіс від партнера. Але Коста-Ріці вдалося піти від поразки вже у доданий арбітром час. Йохан Венегас випередив захисників у штрафному майданчику і пробив повз ворота Фернандо Муслери.

В серії пенальті футболісти 16 разів підходили до м'яча, допустивши при цьому три промахи. Гузман Перейра був останнім, хто не зумів забити з "точки", і Крістіан Гамбоа приніс перемогу Коста-Ріці - 7:6.

Уругвай - Коста-Ріка- 3:3 (0:1). Пенальті - 6:7.

Голи: Саборио, 42 (0:1). Суарес, 50 (1:1). Руїс, 51 (1:2). Хіменес, 64 (2:2). Кавані, 67 (3:2). Венегас, 90 (3:3).

Уругвай: Муслера, М. Перейра, Годін, Хіменес, А. Перейра, Аревало Ріос, К. Санчес (Корухо, 80), Лодейро (Р. Перейра, 68), К. Родрігес (Р. Рамірес, 80), Суарес, Кавані (Дж. Родрігес, 71).

Коста-Ріка: Навас, Діас, Дуарте, Гамбоа, Р. Гонсалес, Борхес, Техеда (Бустос, 80), Руїс, Саборио, Кемпбелл (Джордж, 86), Д. Рамірес (Венегас, 57).

13 листопада. Монтевідео. "Естадіо Сентарио".

Вперше за півроку з моменту дискваліфікації футболку уругвайської збірної надів нападник Луїс Суарес, який відзначився забитим голом і точним ударом в серії пенальті. Додамо, що Суарес не має права виходити на офіційні матчі збірної - під егідою ФІФА, але на товариські поєдинки покарання не поширюється.

Нагадаємо, що Суарес вже зіграв кілька матчів за "Барселону", з якою підписав контракт влітку.

12 листопада в Стамбулі в товариському матчі Бразилії обіграла Туреччину 4:0. В грі взяло участь троє футболістів донецького "Шахтаря", для яких це був дебют у складі "селесао".



Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі