УПЛ: "Волинь" втратила кращого бомбардира, "Говерла" зробить ставку на молодь

Поділитися
УПЛ: "Волинь" втратила кращого бомбардира, "Говерла" зробить ставку на молодь Бікфалві переїхав в Китай © fcvolyn.net
Клуб з Луцька шість місяців не платить гравцям зарплату, а ужгородці будуть підписувати дешевих, але перпективных футболістів.

Борг луцької "Волині" перед футболістами становить шість повних місяців і продовжує рости. Однак, як стало відомо football.ua, керівництво клубу обіцяє частково розрахуватися з гравцями до початку нового чемпіонату.

На зборах команди відсутні відразу кілька гравців, які захищали кольори "Волині" у минулому сезоні: Бікфалві, Бабатунде, Матей, Бабенко, Шарпар, Жуніч, Воронін, Парцванія, Годований. Вже відомо, що кращий бомбардир минулого чемпіонату України Ерік Бікфалві (17 голів і спільне перше місце в списку бомбардирів з Алексом Тейшейрою) переїхав в Китай. Румун на правах вільного агента підписав контракт з клубом "Ляонін Хувін".

У той же час інший боржник УПЛ, яким є ужгородська "Говерла", у своєму розпорядженні має поки лише трьох гравців: Надя, Бабенко і Шацьких. В інтерв'ю "Сегодня" віце-президент ужгородського клубу Олександр Шуфрич заявив, що "Говерла" почне закривати борги згідно з підписаним з ФФУ меморандумом, а також буде робити ставку на молодих і орендованих футболістів: "Рисунок складу "Говерли" буде ідентичним минулому сезону, з тією лише поправкою, що замість високооплачуваних, важких для зарплатної відомості гравців ми дамо шанс проявити себе перспективній українській молоді, яку будемо знаходити, в тому числі, і на закарпатському футбольному поприщі". Головним тренером команди залишиться В'ячеслав Грозний.

У новому чемпіонаті "Волинь" стартує 18 липня виїзним матчем проти "Ворскли". "Говерла", яка ще не готувалася до сезону, розпочне його 19 липня. Вдома ужгородці прийматимуть "Дніпро".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі