Уперше в історії українські спортсменки стали тріумфаторами чемпіонату Росії з індорхокею

Поділитися
Спортсменки муніципального спортивного клубу «Сумчанка», перемігши в усіх своїх матчах, стали тріумфаторами відкритого чемпіонату Російської Федерації з індорхокею, що проходив у місті Дзержинську Нижегородської області. Це відбулося вперше в історії розіграшу.

У прес-службі МСК «Сумчанка» повідомили, що команда, фактично була позбавлена можливості тренуватися в Сумах через відмову Української академії банківської справи НБУ надати їй для цього легкоатлетичний манеж. Тому спортсменки змушені були тренуватися за кордоном.

За результатами ігор багаторазові чемпіонки України продемонстрували величезну перевагу в класі, обігравши з великою перевагою всіх суперників: ХК «Електросталь» (Електросталь) з рахунком 14:1, «Вимпел» (Корольов) - 4:0, Динамо (Казань) - 14: 0, «Метробуд» (Санкт-Петербург) - 11:2, «Мар'їно» (Москва) - 8:1 і «Волга-Телеком» (Нижній Новгород) - 5:2. Наступним етапом підготовки до чемпіонату світу й Кубку європейських чемпіонів буде участь клубу й гравців національної збірної України (що складається переважно зі сумчанок) у 25-му міжнародному турнірі з індорхокею «Лейпцизький ярмарок» з 21 до 23 січня в Німеччині.

А найбільш значущою подією індорхоккейного сезону-2011 буде чемпіонат світу, який відбудеться 8-13 лютого в Познані (Польща). Національна збірна України кваліфікувалася на чемпіонат світу як чемпіон Європи-2010. Суперниками команди в підгрупі будуть національні збірні Голландії, Чехії, Австрії, Аргентини й Казахстану.

Завершиться індорхоккейний сезон участю МСК «Сумчанка» в Кубку європейських чемпіонів з індорхокею, що відбудеться з 25 до 27 лютого в німецькому Мангеймі.

Індорхокей є варіантом хокею на траві, коли ігри проводять на майданчику в залі в форматі «6 на 6 гравців».

За матеріалами УНІАН

Поділитися
Підготував/ла Дубенко Вадим
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі