Уперше хокейна арена в Броварах прийматиме гандбольний матч

Поділитися
Уперше хокейна арена в Броварах прийматиме гандбольний матч Збірна України з гандболу зіграє в Броварах © Федерація гандболу України
30 квітня в ТРЦ "Термінал" відбудеться матч відбіркового турніру чемпіонату Європи з гандболу. Чоловіча збірна України прийматиме Португалію.

Чоловіча збірна України з гандболу візьме участь в історичному поєдинку: 30 квітня в ТРЦ "Термінал" о 18:00, який традиційно використовується для проведення змагань і тренувань з хокею, прийматиме відбіркову гру чемпіонату Європи.

Раніше льодовий стадіон крім прямого призначення використовувався для боксерських поєдинків. Зокрема, там проводилися матчі Світової серії боксу, а також різні вечора боксу з участю як професіоналів, так і любителів.

Для того, щоб провести гандбольний матч, як і у випадку з боксерськими змаганнями на лід буде накладено спеціальне термопокрытие, а зверху - власне паркет для гандбольної майданчики. Додамо, що розміри хокейної коробки (60 на 30 м) дозволяють провести вкладеться і у гандбольні стандарти.

Раніше українські гандболісти проводили міжнародні матчі в Броварах, однак на майданчику спортивного училища.



Додамо, що збірна України грає в одній групі з Росією, Венгией і Португалією. Українці зуміли відіграти лише один раз, поступившись угорцям c розгромним рахунком 20:33. А от матчі з росіянами були відкладені. Проте вже зараз відомо, що обидва поєдинки примі нейтральний Мінськ.

Поки ж українці займають останню сходинку в турнірній таблиці групи 5. На чемпіонат Європи виходить дві кращих команди квартету. Також є можливість кваліфікуватися на континентальну першість як найкраща збірна з посіли треті місця.

Обіграти міцну Португалію українцям буде дуже важко, адже підопічні Віталія Андронова втратили ряд лідерів: грати за збірну відмовилися (пославшись на бажання зосередитися на клубній кар'єрі) напівсередні із запорізького "Мотора" Сергій Бурка, Микола Стецюра і Сергій Онуфрієнко, а також голкіпер ЗТР Геннадій Комок. Примітно те, що всі відмовники "Мотора" взяли участь у контрольному поєдинку зі збірною, який виявився єдиним спарингом перед зустріччю з португальцями.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі