Ультрас "Металурга" заявили, що не хочуть бачити "Шахтар" у Запоріжжі

Поділитися
Ультрас "Металурга" заявили, що не хочуть бачити "Шахтар" у Запоріжжі Ультрас "Металурга" виступили проти "Шахтаря" © vk.com/fcmz_1935
Запорізькі вболівальники підкреслили, що банер "Вам тут не раді" був не випадковістю.

Ультрас "Металурга" прокоментували появу банера з написом "Вам тут не раді" на трибуні "Славутич-Арени" під час матчу "Шахтар" - "Волинь". Фани виступили з офіційною заявою, в якій наголосили, що не хочуть бачити "гірників" у Запоріжжі.

"Банер на адресу "Шахтаря" "Вам тут не раді" був зроблений нами при моральній підтримці багатьох жителів Запоріжжя, які поділяють наші погляди. Вивішували цей банер також запорізькі ультрас. На жаль, в нашому рідному місті є люди, які по команді зверху не тільки віддають свої голоси на виборах, але і можуть запросто забути, що вони запорожці і накинутися на своїх же земляків", - йдеться в заяві.

"Так, ми вважаємо, що проведення будь-якого матчу на "Славутич-Арені" напередодні гри там же "Металурга" абсолютно неприйнятно. Що за недбале ставлення до інтересів запорізької команди? Також ми вважаємо недоречним можливий переїзд "Шахтаря" в Запоріжжя. Такий крок у світлі того, які проблеми зараз відчуває запорізький "Металург", є верхом цинізму.

Якщо стадіон, базу та ДЮСШ звільняють від запорожців для того, щоб туди прийшли якісь варяги, то ми будемо активно цьому опиратися. І ми маємо на це право, ми - запорожці", - підкреслили фанати, також зазначивши, що зміст банера не порушував ні законодавчих, ні морально-етичних норм.

Нагадаємо, донецький "Шахтар" вперше провів домашній матч у Запоріжжі. Раніше "гірники" також грали в Києві, Одесі та Львові.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі