Ультрас "Дніпра" і "Севастополя" провели у Дніпропетровську марш проти відокремлення Криму

Поділитися
Ультрас "Дніпра" і "Севастополя" провели у Дніпропетровську марш проти відокремлення Криму
Перед матчем 21-го туру чемпіонату України фанати двох команд пройшлися вулицями Дніпропетровська, показавши свій протест російської агресії в Криму. Частина севастопольських вболівальників знаходиться в жесктой опозиції склалася на їх батьківщині ситуації.

Перед матчем чемпіонату Прем'єр-ліги між "Дніпром" і "Севастополем", який завершився перемогою першої команди 3:0, у Дніпропетровську відбулася спільна акція ультрас обох клубів під назвою "Крим - це Україна".

Близько двох тисяч осіб, серед яких були не тільки вболівальники "Дніпра", але і "Севастополя", а пройшлися центральними вулицями Дніпропетровська, протестую проти російської агресії в Криму.

"Всі бачать, які події відбуваються на півострові, який захоплений іноземними окупантами. Під приводом захисту від утисків російськомовного населення від міфічних західних радикалів і бандерівських бойовиків, що існують тільки в телесюжетах та статтях російських ЗМІ, почалися реальні репресії та утиски наших співгромадян, які виступають проти введення військ на півострів та вирішення конфліктних питань в дипломатичній площині. Наше завдання-продемонструвати, що Україна єдина і неподільна, і що в таких "захисників" ми не потребуємо, - сказано у зверненні фанатів, підготовленому до акції.

Також на стадіонах в секторі приїжджих уболівальників були розвішені українські прапори, а кілька разів під час матчу севастопольці разом з дніпропетровцями проспівали гімн України.

За деякою інформацією, частина з уболівальників "Севастополя", яка перебуває в опозиції до ситуації, що склалася в Криму, на сьогоднішній день перебуває у Дніпропетровську, де їм допомагають місцеві колеги.

Відзначимо, що напередодні відновлення чемпіонату Прем'єр-ліги по всій Україні пройшли так звані матчі об'єднання, в яких взяли участь представники ультрас "Динамо", "Металіста", "Шахтаря", "Дніпра" та інших українських команд. !zn

Читайте також:

Суркіс пообіцяв вирішувати проблемні питання "Динамо" з "активними вболівальниками"

Ультрас засудили донецьких уболівальників, освиставших хвилину мовчання за загиблими у Києві

Вболівальники "Металіста" звернулися до Ярославському з проханням врятувати команду

"Таврія" і ФК "Севастополь" отримали запрошення в чемпіонат Росії

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі