Ультрас "Динамо" пригрозили спалити ФФУ

Поділитися
Ультрас "Динамо" пригрозили спалити ФФУ © Tribuna.com
Фанати київського клубу вивісили відповідний банер на матчі Кубку України.

Ультрас були покарані за піротехніку
Ультрас були покарані за піротехніку
Ультрас київського "Динамо" на матчі Кубку України проти "Оболонь-Бровар" вивісили банер на адресу Федерації футболу України.

На банері вболівальники киян написали наступне: "ФФУ, наступного разу спалимо вас". Таким чином, ультрас "Динамо", судячи з усього, відреагували на рішення ФФУ закрити чотири сектори "Олімпійського" на кубковий поєдинок, яке, нагадаємо, було ухвалене через використання вболівальниками "Динамо" піротехніки під час матчу Прем'єр-ліги проти "Шахтаря".

Так, ультрас на своїй сторінці в Facebook виступали із заявою на адресу ФФУ. "Даним рішенням ФФУ вкотре довело, що дбає не про розвиток футболу в Україні, а про наповнення власного бюджету за рахунок клубів і створення атмосфери недовіри між клубами та їх уболівальниками", - заявили фанати, крім того підкресливши: "Завжди і скрізь будемо підтримувати наш клуб таким чином, який вважаємо належним, незважаючи на будь-які зовнішні чинники".

Нагадаємо, УЄФА ще розглядає справу стосовно киян за фактом нападу на темношкірих уболівальників під час матчу Ліги чемпіонів проти "Челсі".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі