Ультрас "Динамо" попросили Суркіса відмовитися від чемпіонського концерту з Вакарчуком і Потапом

Поділитися
Ультрас "Динамо" попросили Суркіса відмовитися від чемпіонського концерту з Вакарчуком і Потапом Кияни пообіцяли без концерту порадіти перемозі улюбленої команди © football.ua
14-й чемпіонський титул в "Динамо" зібралися відзначити великим концертом за участю Святослава Вакарчука, Олександра Пономарьова та інших.

17 травня в Києві Динамо стало 14-кратним чемпіоном України: обігравши "Дніпро" 1:0, кияни за два тури забезпечили собі перемогу в першості.

Кияни виграли чемпіонський титул вперше за 6 років, тому президент Ігор Суркіс вирішив відзначити цю подію з розмахом. На 30-е число, коли відбудеться заключний тур в Прем'єр-лізі - динамівці зустрінуться з запорізьким "Металургом", запланований святковий концерт за участю зірок української естради - Святослава Вакарчука, Олександра Пономарьова, Насті і Потапа, а також Світлани Лободи.

Втім, не всім сподобалося навіть не скільки сама ідея з відверто попсових і досить суперечливим складом учасників, скільки гучні відзначення таких подій у нелегкі для країни часи. Тим більше, що кілька відданих уболівальників з сектора ультрас так і не дожили до омріяного чемпіонства, віддавши своє життя в боях в Донбасі.

Ультрас звернулися до Ігоря Суркіса з пропозицією скасувати концерт, а гроші, які були заплановані на святкування, направити на допомогу українським солдатам.

Тут така пропозиція до Ігоря Михайловича. Кошти які плануються витратити на святкування чемпіонства перенаправити для наших захисників. Це завдяки їм відбувся чемпіонат. А ми і так порадіємо.

Posted by White-Blue Ultras FCDK on 20 травня 2015 р.

Нагадаємо, що кияни випереджають "Шахтар" на сім очок у турнірній таблиці Прем'єр-ліги. "Гірники" як і раніше ведуть боротьбу за срібні медалі з "Дніпром" і вже 23 числа можуть забезпечити собі участь у кваліфікації Ліги Чемпіонів.

Раніше повідомлялося, що Динамо і Шахтар увосьме розіграють Кубок України. Вирішальний матч відбудеться 4 червня в Києві.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі