Український тренер Григорчук продовжить контракт з "Габалою"

Поділитися
Український тренер Григорчук продовжить контракт з "Габалою" Григорчук залишиться в "Габалі" © azerifootball.com
Екс-наставник "Чорноморця" залишиться в Азербайджані до 2017 року.

Керівництво "Габали" продовжить контракт з українським тренером Романом Григорчуком до 2017 року. Про це заявив віце-президент азербайджанського клубу Фаріз Наджафов.

"Так, "Габала" останнім часом не радує в матчах чемпіонату. Але відхід головного тренера навіть не обговорюється. Роман Григорчук продовжить тренувати "Габалу" і в наступному сезоні. Наша угода з тренером закінчується в кінці сезону, і найближчим часом ми продовжимо співпрацю до травня 2017-го року. Ми задоволені співпрацею з українським фахівцем", - підкреслив Наджафов.

Відзначимо, що "Габала" здобула лише одну перемогу в останніх десяти матчах чемпіонату країни. Команда Григорчука завершила рік на третьому місці в таблиці і відстає від лідируючого "Карабаху" на 10 очок.

"Думаю, ми багато зробили за цей рік. Дуже важливо, що наша робота завершилася позитивним результатом. Можна назвати це досягненням. На жаль, наприкінці року склалася ситуація, що не могли стабільно набирати очки. Всі ці моменти і запам'яталися, і дають хороший матеріал для аналізу", - підкреслив Григорчук.

Читайте також: Григорчук був готовий судитися з азербайджанськими журналістами

Нагадаємо, Григорчук очолив "Габалу" в січні 2015 року. Під його керівництвом команда завоювала бронзові медалі чемпіонату Азербайджану і вперше в історії клубу подолала кваліфікацію та пробилася у груповий етап Ліги Європи, де набрала 2 очки в групі з дортмундською "Боруссією", "Краснодаром" та ПАОКом.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі