Український суддя працював на матчі чемпіонату "ЛНР"

Поділитися
Український суддя працював на матчі чемпіонату "ЛНР" Шост судив матч у "ЛНР" © Сегодня.ua
Уродженець Луганська Олександр Шост був викритий у ролі бокового арбітра футбольного матчу на території, яка контролюється терористами.

Шост є асистентом арбітра Першої ліги і до 4-го серпня отримував зарплату від Федерації футболу України.

Проте 4 серпня суддя був помічений на матчі так званого чемпіонату "ЛНР" у Ровеньках між місцевим "Гірником" та "Шахтарем" з Красного Луча. Вже через чотири дні Шост був лайнсменом в матчі української Першої ліги між маріупольським "Іллічівцем" та "Гірником-Спортом" із Полтавської області.

За словами глави комітету Федерації з етики Ігоря Кочетова, Шост своїм вчинком фактично закінчив кар'єру в українському футболі: "Буквально минулого тижня ми направили в комітет арбітрів список осіб, яких небажано залучати до змагань під егідою ФФУ, ПЛ та ПФЛ. Це арбітри, які обслуговували або обслуговують матчі на території так званих "ДНР" і "ЛНР", окупованих російськими терористичними військами. У нас є можливість отримання звідти інформації. Крім того, ми ретельно вивчаємо соцмережі і бачимо, чим живе той або інший арбітр. Що стосується названого судді, по відношенню до нього також будуть вжиті заходи. Будь-який суб'єкт футбольної діяльності, який підтримує "ДНР" і "ЛНР", визнані Україною і багатьма країнами терористичними організаціями, ніколи не буде залучатися до роботи в українському футболі".

Зазначимо, що куратором суддівського комітету Федерації футболу України є відомий у минулому італійський арбітр П'єрлуіджи Колліна.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі