Український футболіст забив найкрасивіший гол у Лізі Європи

Поділитися
Український футболіст забив найкрасивіший гол у Лізі Європи Василь Кобін забив красивий гол, який у підсумку не допоміг його команді © rush.org.ua
Харківський "Металіст" зумів розпечатати ворота польської "Легії" на виїзді, але все ж програв сильному опонентові. Втім, гол Василя Кобіна надовго увійде в історію нинішнього турніру.

Півзахисник "Металіста" Василь Кобін у матчі 4-го туру групового турніру Ліги Європи проти польської "Легії" забив найкрасивіший гол у турнірі.

На 22-й хвилині після подачі з кутового Марко Торсільєрі п'ятою відкинув м'яч у центр штрафного, де Кобін потужним ударом через себе поцілив у дальній від воротаря кут. Голкіперу поляків Куцяку залишалося хіба що картати себе від відчаю, адже українець дійсно добре приклався до м'яча і не залишив йому жодних шансів.

Втім, гол не допоміг "Металісту" здобути перше очко в Лізі Європи - через кілька хвилин поляки зрівняли рахунок, а наприкінці поєдинку вийшли вперед. Харківська команда залишається однією з двох в нинішньому сезоні, у якої в активі немає жодного залікового пункту.

Читайте також: Кубок України: дербі "Шахтаря" і "Металіста", "Дніпра" і "Чорноморця" в 1/4 фіналу

Перед стартовим матчем у груповому турнірі Ліги Європи у "Металісті" хотіли реабілітуватися перед уболівальниками за невдалі матчі в чемпіонаті Прем'єр-ліги. Василь Кобін навіть застосував метафоричне порівняння, заявивши, що його партнерам треба показати свої яйця. Втім, після 4-х турів євротурніру харків'яни так і не зуміли порадувати уболівальників.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі