Український футболіст має намір повернутися на поле після важкої хвороби

Поділитися
Український футболіст має намір повернутися на поле після важкої хвороби Штурко мріє знову вийти на поле © Facebook/Металург З
Колишній нападник запорізького "Металурга" Юрій Штурко розповів про своє відновлення після операції на головному мозку.

У житті Юрія Штурко на початку 2015 році сталося нещастя: лікарі діагностували пухлину мозку. Проте в короткі терміни спортсмен переніс операцію і тепер проходить курс реабілітації.

За словами самого футболіста, йому вже вдається працювати над своєю фізичною формою і навіть думати про можливе повернення на поле:

"Потихеньку відновлююся. Набираюся сил. Працюю над собою. Курс відновлення особливо ні в чому не полягає, в плані харчування ніяких дієт немає. Фізичні кондиції набираю з ветеранами "Кривбасу". Не можу сказати, що повноцінно з ними тренуюся. В основному бігаю, роблю перекиди та інші вправи, які дозволили лікарі ще в Києві", - сказав Юрій.

"Все залежить від темпу відновлення. Поки прогнозів ніхто не дає. Зараз головне – реабілітація, а за її підсумками вони зможуть чітко сказати, чи я зможу знову грати. Я перебуваю під постійним контролем лікарів. Кожні три місяці проходжу поглиблене медобстеження. Намагаюся займатися і розвиватися фізично. Якісь вправи вдається робити, якісь - поки ні. Але з кожним разом виходить все краще і краще. Сподіваюся і вірю, що ще вийду на футбольне поле як гравець".

"Поки що я налаштований тільки на кар'єру футболіста. Планую ще пограти. Хочу ще радувати своєю грою вболівальників і сім'ю.".

Нагадаємо, що минулий сезон запорізький "Металург" завершив на сьомому місці за рахунок штрафів "Зорі", "Волині" та донецького "Металурга".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі