Український центровий Лень оштрафований за бійку в матчі НБА

Поділитися
Український центровий Лень оштрафований за бійку в матчі НБА Олексій Лень грає жорстко проти суперників © valleyofthesuns.com
Українець у поєдинку свого "Фінікса" проти зоряного "Майамі" вступив у двобій з одним із суперників. В результаті, все закінчилося для нього поразкою команди, а пізніше Леня ще й покарали фінансово.

Український центровий "Фінікса" Олексій Лень оштрафований на 20 тисяч доларів за бійку з Хасаном Уайтсайдом в матчі регулярного чемпіонату НБА з "Майамі" (98:115).

Уайтсайд також оштрафований на 15 тисяч доларів за те, що піддався на провокацію Леня, повідомляє ESPN. Крім того, на 15 тисяч доларів оштрафований ще один гравець "Санс" - Маркіфф Морріс, який грубо зіграв проти свого колишнього партнера по команді Горана Драгича.

Поєдинок між командами, які борються за плей-офф в своїх конференціях, проходив по напруженому сценарієм. Тому цілком логічно, що емоції гравців виплеснулися не тільки стосовно баскетбольних моментів. До того часу, коли сталася сутичка Леня і Уайтсайда, американець кілька разів обігрував українця під щитом, і той виглядав заведеним.

Читайте також: Українець Лень отримав серйозну травму в матчі НБА

Додамо, що "Фінікс" залишається на 10-му місці в Західній конференції, а "Майамі Хіт" - 7-й на Сході. Регулярний чемпіонат завершиться 15 квітня, а через три дні стартує плей-офф. У минулому сезоні, який став дебютним у НБА для Льоня, "Санз" не змогли пробитися у вирішальний етап чемпіонату.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі