Український боксер Кучер зустрінеться з титулованим росіянином в Лондоні

Поділитися
Український боксер Кучер зустрінеться з титулованим росіянином в Лондоні Дмитро Кучер зустрінеться з росіянином Рахімом Чахкиевым © Boxnews
Один з українських боксерів, які не так відомі, як брати Кличко та Олександр Усик, кинув виклик титулованому російському боксеру Рахиму Чахкиеву. Бій відбудеться 30 травня.

Виступаючий в одній категорії з Олександром Усиком 30-річний український боксер із Києва Дмитро Кучер свій наступний бій проведе 30 травня проти досвідченого росіянина Рахіма Чахкієва, за плечима якого солідний рекорд у 16 перемог нокаутом в 22 матчах. Єдина поразка російський тяж зазнав у поєдинку за титул чемпіона світу за версією WBC проти поляка Кшиштофа Влодарчика.

Швидше за все, зустріч Кучера і Чахкієва відбудеться в Лондоні. На кону будуть стояти два титулу в першій важкій вазі, що належать Чахкиеву - пояс чемпіона Європи (EBU) і титул WBC Silver. Організаторами бою Кучер-Чакхієв виступлять промоутер росіянина Андрій Рябинский, а також британець Едді Хирн. 30 травня в столиці Великобританії Хирн організовує великий вечір боксу, в рамках якого пройдуть чемпіонські поєдинки Хорхе Лінарес - Кевін Мітчелл і Євгеній Градович - Лі Селбі.

Точно відомо, що перед боєм з Кучером Чахкіев 10-го квітня у Москві зустрінеться з Валерієм Брудовим.

Що стосується Кучера, то українець за 6 років кар'єри в профі провів 23 поєдинки, зазнавши лише однієї поразки. Влітку 2013 року він за очками поступився африканцю Илунге Макабу, і після цього лише один раз - у жовтні 2014-го - виходив у ринг. І ось в його кар'єрі настає ще один важливий момент.

Читайте також: Легендарний Тайсон назвав Ломаченка найулюбленішим боксером зі Сходу

10 квітня в Нью-Йорку український боксер Хитров зустрінеться з непереможним американцем Аароном Колі. В цей же вечір на ринг у своєму 5 поєдинку вийде 29-річний миколаївець Сергій Дерев'янченко. Він битиметься з мексиканцем Аланом Кампою.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі