Український боксер Глазков зустрінеться з колишнім чемпіоном світу

Поділитися
Український боксер Глазков зустрінеться з колишнім чемпіоном світу В'ячеслав Глазков зустрінеться з американців Каннінгемом © boxing.ru
В'ячеслав Глазков, який почтии відразу після завоювання бронзи Пекіна-2008 перейшов у профі, в середині березня пройде чергове випробування в своїй кар'єрі.

Бронзовий призер Олімпіади-2008 супертяж В'ячеслав Глазков проведе бій проти американця Стіва Каннінгема, який кілька років тому володів поясом чемпіона світу IBF у важкій вазі.

Як інформує boxing247.com поєдинок відбудеться 14 березня в канадському Монреалі на арені Bell Centre.

Українець в останньому поєдинку нокаутував іншого представника США Дарнелла Вілсона у другому раунді. Каннінгем після поразки від британця Тайсона Ф'юрі 20 квітня 2013 року здобув три перемоги поспіль. Додамо, що за півроку до цього поєдинку він оголосив про перехід з "крузервэйта" в суперважку вагу.

Вічок у професійній кар'єрі здобув 19 перемог і один поєдинок звів внічию. На рахунку американця 28 перемог і шість поразок.

Для Глазкова зустріч з Каннінгемом - новий виток у кар'єрі. Поки що 30-річний луганчанин не мав можливості отримати чемпіонський бій, однак його рейтинг (2-е місце в IBF) може дозволити йому в разі перемоги замахнутися і на бій-елімінатор.

Напередодні стало відомо, що 10 квітня в Нью-Йорку відбудеться матчі двох українських боксерів Євгена Хитрова та Івана Редкача. На рахунку Хитрова 8 перемог нокаутом у 8 матчах, рекорд ж Редкача складається з 19 матчів, і 14 з них завершилися достроково.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі