Український боксер битиметься за титул в Швеції

Поділитися
Український боксер битиметься за титул в Швеції Черв'як буде битися за перший пояс у кар'єрі © K2 Promotions
Олександр Черв'як (15-4-1, 5 КО) отримає шанс стати Інтерконтинентальним чемпіоном за версією IBF.

19-го вересня український представник напівважкої ваги Олександр Черв'як зустрінеться з володарем поясу за версією IBF Еріком Скоглундом (22-0, 11 КО), про що повідомляє K2 Promotions. Вечір боксу пройде у шведському Нючепінге - в рідній країні чемпіона.

34-річний Черв'як в своєму останньому поєдинку, який відбувся в листопаді минулого року в Броварах, здобув дострокову перемогу над Паатой Адуашвілі, розправившись з грузином за п'ять раундів. На рахунку українця кілька сенсацій - перемоги над співвітчизниками Віталієм Русалем і Артемом Редько, а також достроковий тріумф у поєдинку з раніше непереможеним німцем Дастіном Дірксом.

За останні два з половиною роки швед Скоглунд зарекомендував себе як один з найбільш багатообіцяючих молодих напівтяжів Європи, впевнено перемігши ряд серйозних опонентів. Так, з квітня 2013-го по вересень 2014-го цей список поповнили раніше небитий британець Люк Блекдедж, колишній триразовий чемпіон Євросоюзу Лоленга Мок, а також чинний чемпіон Іспанії і три екс-чемпіона Італії.

Нагадаємо, що вночі з суботи на неділю перемоги у США здобули два українських бійця середньої ваги - Євген Хитров та Сергій Дерев'янченко.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі