Український біатлоніст Семенов фінішував третім в індивідуальній гонці в Норвегії

Поділитися
Український біатлоніст Семенов фінішував третім в індивідуальній гонці в Норвегії C урахуванням спринту і переслідування в Нове-Місце Семенов вибив 50 цілей з 50 поспіль © Оксана Гаранец
Етап Кубка світу в норвезькому Холменколлені проходить за три тижні до старту чемпіонату світу-2015.

Українець Сергій Семенов зайняв третє місце в індивідуальній гонці на 20 км в норвезькому Холменколлені, де стартував черговий етап Кубка світу-2014/15.

Чергового успіху в нинішньому сезоні українські біатлоніст досяг завдяки відмінній стрільби і хорошого темпу між стрільбищами. Від другого місця, яке посів росіянин Євген Гаранич, 26-річний українець відстав трохи більше, ніж на півхвилини, а відставання від переможця Мартена Фуркад з Франції - на 48,8 секунд.

Таким чином, в поточному сезоні Сергій вдруге зійшов на п'єдестал пошани за підсумками індивідуальної гонки, що дало йому можливість очолити залік Малого кришталевого глобуса в цій дисципліні. Для того, щоб досягти історичної досягнення йому необхідно успішно виступити на ще одній індивідуалці, яка пройде в рамках чемпіонату світу в Контіолахті. Цей турнір відбудеться з 5 по 15 березня. Раніше, нагадаємо, Семенов прийшов другим до фінішу на етапі в Естерсунді, який відкривав цьогорічний сезон.

Додамо, що Семенов повторив досягнення таких відомих українських біатлоністів як Олена Зубрилова і Валя Семеренко, які у свій час лідирували в Кубку світу в окремих дисциплінах.

Холменколлен (Норвегія). Кубок світу. Чоловіки. Індивідуальна гонка. 20 км. 1. М. Фуркад (Франція) - 51.26,8 (0 промахів). 2. Гаранічев (Росія) - відставання 14,2 (0). 3. С. Семенов (Україна) - 48,8 (0). 4. Фак (Словенія) - 1.36,6 (2). 5. Б. Вегер (Швейцарія) - 1.47,5 (0). 6. Й. Бьо (Норвегія) - 1.55,7 (1).

Додамо, що в рамках Кубка світу в Норвегії відбудеться жіночий і чоловічий спринт, а також естафета.

6 лютого Сергій Семенов допоміг українській команді зайняти третє місце в змішаній естафеті на етапі Кубка світу в чеському Нове-Місце. Крім Семенова у гонці брали участь Дмитро Підручний, Валентина Семеренко та Ірина Варвинець.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі